Wie is Nick?

Welkom bij mijn kleine en warme massage salonnetje, mijn naam is Nick van Dinteren een relaxte goedlachse jongen van 26 jaar oud met een passie.

Mijn Verhaal:

Toen ik 16 was, wilde ik al een bedrijf starten. Het leek mij een uitstekend idee om iets met mijn handen te gaan doen en zo geschiedde: ik volgde na de middelbare school (een vooropleiding in de techniek) een vakopleiding in Nijmegen om daar de kunst van het lassen en staalbewerking naar een hoger niveau te tillen. Na twee jaar BBL in de staalindustrie behaalde ik mijn diploma's en certificaten voor metaalbewerking en lassen. Vervolgens ging ik de grote boze wereld in om mijn centjes bij elkaar te sparen. Echter bleek dit voor mij geen prettige ervaring, en niet lang daarna rolde ik de transportwereld in, waar ik tot op heden nog steeds mijn ei goed kwijt kan. Op 20-jarige leeftijd zat ik al fulltime achter het stuur en deed ik waardevolle ervaring op. In die periode behaalde ik ook mijn rijbewijzen voor het grotere werk.

Na 3 jaar op de grote vrachtwagens te hebben gereden, miste ik toch nog iets in mijn leven. Ik besloot meer mensen te willen helpen en dit te combineren met de 16-jarige droom om een eigen bedrijf te starten. Na me grondig verdiept te hebben in het menselijk lichaam, de spieren en gewrichten, vond ik het veilig genoeg om op 20 februari 2023 naar de Kamer van Koophandel te stappen en officieel een massagesalon te beginnen. Ik begon met het geven van massages bij mensen thuis, maar dit bleek geen winstgevend verdienmodel te zijn, vooral door de gestegen brandstofprijzen. Er moest ruimte komen om een salon te creëren. Op 9 juni 2023 trouwde ik met de liefde van mijn leven. In die periode woonden we al even samen in Lent. Na overleg kwam er een kleine, knusse salon op de eerste verdieping van ons huis, wat een uitstekende beslissing bleek te zijn!

Na veel hard werk en lange dagen kreeg de salon steeds meer vorm. Uiteindelijk groeide het uit tot een volwaardige salon met uitgebreide voorzieningen, inclusief een leverancier van oliën en verzorgingsproducten. De opleiding was ook een belangrijk onderdeel, die ik in november 2023 afrondde. Het keurmerk kwam al snel daarna! Op de dag van vandaag masseer ik nog steeds met ontzettend veel passie en liefde voor het vak en het menselijk lichaam. Ik geniet van de talloze verhalen en het uitgebreide netwerk dat ontstaan is en nog steeds blijft groeien.