• Veilige omgeving .
 • Producten veilig.
 • bezit getuigschrift.

Wat moet ik weten?

Wat moet ik weten?

Voor we van start gaan, neem ik graag even in het kort het een en ander met u door.

Massages zijn een ideale manier om te ontspannen en even aan de druk te ontsnappen. Als masseur is het voor mij zeer belangrijk om te weten of u huidproblemen of allergieën heeft, want in sommige gevallen is het beter om een anti-allergene olie zonder parfum te gebruiken. Heeft u specifieke zones waar u liever niet gemasseerd wordt of waar veel spanning zit? Laat mij dat dan weten, zodat ik daar rekening mee kan houden. Het is tenslotte uw massage en uw ontspanningsmoment.

Hygiëne is van groot belang en vereist bij een massage. De ruimte moet schoon zijn en ik vraag u als klant om ook hygiënisch te zijn. Douche vlak voor de afspraak, zodat ook uw spieren goed opgewarmd zijn voor de massage.

Een ontspanningsmassage is niet bedoeld als vervanging voor een medische behandeling. Hiervoor is de masseur ook niet opgeleid. 

Waarvoor kan ik terecht?

Nicks Relaxmassages baseert zijn massages op ontspanning en relaxen, hier is geen medische kennis of opleiding voor nodig

Voor medische problemen en klachten zoals zware rugpijn, spierziekten, reuma, hernia en dergelijke verwijst Nick's Relaxmassages naar een medisch specialist, de masseur bij Nick's Relaxmassages is in het bezit van een HHA getuigschrift ontspanningsmassages en is niet opgeleid voor dieper onderliggende medische problemen.

Plaats van behandeling

Bij behandelingen in de salon is wordt het gewaardeerd als de klant 5 minuutjes voor aanvang aanwezig is.

Gereserveerde tijd en behandeling

Als u een behandeling van bijvoorbeeld 60 minuten heeft gereserveerd zal de tijd van de behandeling ook pas in gaan zodra u op de behandeltafel ligt en eindigen na de gereserveerde tijd, daarna wordt er pas rustig aangekleed

Verloop begin/eind massage

Afhankelijk van de verzochte te masseren lichaamsdelen mogen kledingstukken ook aan blijven maar wel loszittend, bijv: u wilt alleen uw rug gemasseerd hebben dan kan een joggingbroek aan blijven, spijkerbroeken worden afgeraden.

Als u klaar bent voor de ontspanningsmassage vraag ik u op uw buik te gaan liggen op de massagetafel nu kan de ontspanningsmassage starten, geef vooral aan wat u wel en niet fijn vind, dit is helemaal geen probleem, geef optijd uw limieten aan en meld het wanneer er bijvoorbeeld harder of zachter gemasseerd moet worden.

Toedekken is standaard tijdens elke behandeling en dit doe ik dan ook gelijk zodra u op de tafel ligt en mij wenkt dat u er klaar voor bent

Betalingen

Betalingen worden voor de behandeling via pin of contant voldaan tenzij anders besproken.

Voor het eerst?

Voor het eerst naar een massagesalon gaan kan soms best overweldigend zijn en zelfs spannend. Dat is helemaal normaal, en daarom willen we je graag wat informatie geven om je gerust te stellen.

Je hoeft niets mee te nemen behalve jezelf. Afhankelijk van je voorkeur mag je je ondergoed gewoon aanhouden. Tijdens de massage zal de masseur (indien van toepassing) de bh-bandjes losmaken en deze weer netjes vastmaken zodra de massage voorbij is.

We krijgen vaak de vraag of naakt ook een optie is. Ja, dat mag, maar houd er rekening mee dat het gebied rondom de geslachtsdelen niet wordt gemasseerd.

Het is belangrijk om te weten dat massageolie vlekken kan veroorzaken op kleding die tijdens de massage wordt gedragen. Zie het gedeelte "kleding" voor meer informatie.

Als je nog verdere vragen hebt, aarzel dan niet om ons een bericht te sturen. We zijn er om te helpen!

Reserveren, annuleren en verplaatsen

Het reserveren van een afspraak moet minimaal 3 dagen van te voren (met uitzondering van bepaalde acties en/of last minutes geaccepteerd door Nick's Relaxmassages), indien dit niet mogelijk is kunt u altijd een mailtje of appje sturen, Nick's Relaxmassages laat u weten wat er mogelijk is. Geef voor een reservering altijd uw email, naam en achternaam adresgegevens en mobiel nummer door.

Reserveren kan alleen in de beschikbare openingstijden tenzij anders besproken

Annuleren kan kostenloos tot 24 uur van te voren als u korter dan 24 uur van te voren wilt annuleren kan Nick's Relaxmassages een toeslag van €15,- rekenen.

Verzetten kan kostenloos tot 24 uur van te voren, wilt u binnen 24 uur toch verzetten? Stuur even een email of een appje, nick's Relaxmassages behoud hier ook het recht €15,- te factureren als onkosten, echter wil Nick's Relaxmassages hier flexibel in zijn

Hygiëne

Bij Nick's Relaxmassages stellen we hygiëne zeer op prijs en daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten en onze salon schoon zijn en vrij van bacteriën en andere ziektekiemen. We hebben een strikt reinigingsbeleid, waarbij onze salon na elke reservering grondig wordt gereinigd om de veiligheid en het welzijn van onze klanten te waarborgen. Onze masseur neemt ook extra voorzorgsmaatregelen door vóór elke massage zijn handen en armen te wassen om de hygiëne te garanderen.

Om ervoor te zorgen dat onze klanten bijdragen aan een veilige en hygiënische omgeving, verzoeken wij hen om vóór hun bezoek aan de salon te douchen en zichzelf fris te maken. Dit draagt bij aan de algehele hygiëne van onze salon en vermindert het risico op besmetting en verspreiding van bacteriën en ziektekiemen. Bij Nick's Relaxmassages streven we naar een optimale hygiëne en een veilige omgeving voor al onze klanten, zodat zij volledig kunnen ontspannen en genieten van hun massage-ervaring.

Toegankelijkheid en locatie

De salon is gevestigd in Lent, de salon zit om de eerste etage en is alleen met de trap bereikbaar!

parkeren kan gratis voor de deur

Iedereen is van harte welkom in de salon ongeacht geslacht geaardheid of afkomst zolang de regels in acht worden genomen

Do's en Dont's

Belangrijk om te weten is dat er bij onze massagesalon geen erotische handelingen worden uitgevoerd. Het is daarom niet toegestaan om hierom te vragen tijdens de behandeling. Als er toch om gevraagd of gesuggereerd wordt, zal de behandeling onmiddellijk worden beëindigd en zullen de kosten van de behandeling alsnog volledig in rekening worden gebracht.

Onze massages worden gegeven terwijl de masseur gekleed is. De masseur zal ook niet worden aangeraakt op welke manier dan ook tijdens de behandeling.

Als u last heeft van knopen of pijnlijke spieren, geef dit dan vooral aan bij de masseur. Het is belangrijk om te weten dat de masseur geen fysiotherapeut is en geen medische diagnoses stelt.

Kleding

Wij adviseren u om gemakkelijk zittende kleding aan te trekken tijdens uw bezoek aan onze massagesalon. Het is daarbij belangrijk om te vermijden dat u zijde en satijn draagt, omdat deze materialen de olie kunnen absorberen en vlekken achterlaten. Na afloop van de massage wordt het overige residu weliswaar afgenomen, maar het kan niet volledig verdwijnen.

Als u ervoor kiest om uw kleding aan te houden tijdens de massage, houdt u er dan rekening mee dat de olie ook op uw kleding vlekken kan achterlaten. Onze masseurs doen hun uiterste best om de olie te beperken tot het lichaam, maar het is raadzaam om hier toch rekening mee te houden.

Belangrijk.

Het is van belang dat alle klanten er van op de hoogte zijn dat de massagetafel een max draagvermogen heeft van 200 kg, mocht je hier nog vragen over hebben laat het dan gerust weten.

abonnement

Abonnementen kunnen via de abonnementenpagina op de website gemakkelijk worden afgesloten via ideal creditcard of paypal

Voorwaarden voor Maandabonnementen bij Nick's Relaxmassages

 1. Abonnementsopties:

  • Klanten kunnen kiezen uit verschillende maandabonnementen, inclusief:
   • Een keer per maand 60 minuten massage
   • Een keer per maand 90 minuten massage
   • Twee keer per maand 60 minuten massage
   • Twee keer per maand 90 minuten massage
 2. Betaling:

  • Betalingen worden verwerkt via automatische incasso, waarbij het abonnementsgeld maandelijks wordt afgeschreven. Klanten kunnen hun abonnement op elk moment voor het einde van de maand via hun klantenomgeving opzeggen.
 3. Automatische Verlenging en Opzegging:

  • Abonnementen worden automatisch verlengd aan het einde van elke maand, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen. Klanten kunnen hun abonnement op elk moment voor het einde van de huidige maand via hun klantenomgeving opzeggen.
 4. Behandelingen Rollover:

  • Niet-gebruikte behandelingen worden gerold naar de volgende maand, met een maximum van twee opeenvolgende maanden. Na deze periode moeten de behandelingen worden gebruikt, anders vervallen ze.
 5. Delen van Abonnementen:

  • Abonnementen mogen gedeeld worden met vrienden of familie, maar de salon moet van tevoren op de hoogte worden gebracht van wie er deelneemt aan de behandeling.
 6. Reserveringen en Gebruik:

  • Klanten kunnen op elk gewenst moment reserveren via de website, WhatsApp of telefonisch. Het abonnement is alleen geldig voor de persoon op wiens naam het is geregistreerd, tenzij anders vermeld bij het delen van het abonnement.
 7. Wijzigingen en Communicatie:

  • De salon behoudt zich het recht voor om de voorwaarden, prijzen en voordelen van de maandabonnementen te wijzigen met een redelijke kennisgeving aan klanten. Dergelijke wijzigingen zullen van kracht worden bij de volgende abonnementsvernieuwing.
 8. Algemene Voorwaarden:

  • Deze voorwaarden zijn van toepassing in aanvulling op de algemene voorwaarden van Nick's Relaxmassages. Klanten worden aangemoedigd om alle voorwaarden zorgvuldig door te lezen voordat ze een abonnement afsluiten.

Door het afsluiten van een maandabonnement bij Nick's Relaxmassages verklaart de klant akkoord te gaan met bovenstaande voorwaarden.

Voor vragen of verduidelijkingen kunnen klanten contact opnemen met het personeel van de salon.

Let op met kattenallergie!!

Huisdieren salon Lent

Let op als je een kattenallergie hebt! Er zijn katten aanwezig in huis. Ze mogen niet in de behandelkamer komen, maar wel in andere delen van het huis. De katten zijn erg lief en doen geen kwaad, maar wees voorzichtig als je allergisch bent.