• Veilige omgeving .
  • Producten veilig.
  • bezit getuigschrift.

De Shinshiro Sutikku’s hebben hun oorsprong uit het traditionele Japan. Deze werden gebruikt om massagetherapeuten te beschermen tegen de blessures welke hun beroep met zich meebracht. Met de Sutikku’s kunnen de massagetherapeuten meer gefocust en dieper werken met minder fysieke inspanning. Het doel hiervan was het lichaam in een korte tijd te herstellen voor een nieuwe dag hard werken, om dit resultaat sneller te bereiken gebruikte men Sutikku’s.

Over Treatments:

Eeuwenlang genieten mensen al van bijzondere Treatments® om heerlijk te ontspannen en de huid op haar mooist te laten stralen. Iedere cultuur ontwikkelde haar eigen Treatments® , die van generatie op generatie werden doorgegeven en steeds een beetje werden aangepast. Door nieuwe gebruiken en inzichten uit andere culturen raken de authentieke Treatments® een beetje vergeten.
Treatments® streeft er naar om de mooiste en de meest bijzondere behandelingen weer onder de aandacht te brengen. Daarom zijn we gestart met een aantal van deze Treatments® weer nieuw leven in te blazen, zodat iedereen van zijn favoriete Treatment kan genieten bij de mooiste sauna’s, aangesloten Treatments® salons, of gewoon lekker thuis in uw eigen badkamer!
Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. De ingrediënten zijn waar mogelijk van natuurlijke oorsprong en compleet vrij van parabenen, kleurstoffen en minerale oliën. Laat de geuren van onze producten u meevoeren naar het traditionele Japan, het bijzondere Bhutan, het authentieke Ceylon of naar de warme weldaad van Bolivia, ervaar deze droombestemmingen met Treatments®.

Veel producten zijn ook te verkrijgen in de salon in Lent!