• Veilige omgeving .
  • Producten veilig.
  • bezit getuigschrift.

Bedrijfsmassages

Waarom investeren in bedrijfsmassages?

1. Stressvermindering en welzijn van werknemers: Onderzoek toont aan dat regelmatige massages op de werkplek stress verminderen en het algehele welzijn van werknemers verbeteren. Een studie uitgevoerd door de University of Miami vond significante dalingen in stressniveaus bij werknemers die regelmatig massages ontvingen op het werk.

2. Verhoogde productiviteit en focus: Bedrijfsmassages kunnen de productiviteit verhogen door het verbeteren van de focus en concentratie van werknemers. Onderzoek gepubliceerd in het International Journal of Neuroscience toonde aan dat massage de alertheid en mentale helderheid verbetert, waardoor werknemers beter kunnen presteren op taken na een massage.

3. Verlichting van fysieke klachten en blessurepreventie: Regelmatige massages kunnen helpen bij het verminderen van fysieke klachten zoals rugpijn, nekpijn en RSI (Repetitive Strain Injury), die vaak voorkomen bij mensen die lange tijd achter een bureau werken. Onderzoek in het Journal of Occupational and Environmental Medicine ondersteunt de effectiviteit van massages bij het verminderen van musculoskeletale symptomen.

4. Verbeterde werknemersbinding en teamdynamiek: Bedrijfsmassages kunnen bijdragen aan een positieve werksfeer en teamdynamiek. Onderzoek toont aan dat gedeelde ervaringen zoals massages de interpersoonlijke relaties tussen werknemers kunnen versterken, wat op zijn beurt kan leiden tot een betere samenwerking en teamgeest.

5. Verlaging van ziekteverzuim en gezondheidszorgkosten: Door het welzijn van werknemers te bevorderen en stress te verminderen, kunnen bedrijfsmassages indirect leiden tot een vermindering van ziekteverzuim en gerelateerde gezondheidszorgkosten. Een rapport van het National Institutes of Health suggereert dat werkplekmassages de kosten voor gezondheidszorg kunnen verlagen door het voorkomen van stressgerelateerde ziekten.

Het invoeren van bedrijfsmassages kan dus aanzienlijke voordelen hebben voor zowel de werknemers als de organisatie als geheel, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van massages op de gezondheid en productiviteit op de werkplek.

Nick's Relaxmassages heeft maar een masseur tot beschikking.

Wilt u liever kortere dagdelen of juist langer? Wellicht heeft u een andere vraag? Stuur dan even een mailtje naar bedrijfsmassages@nicksrelaxmassages.nl

Vragen? Stuur even een whatsappje

Ook voor kleinere ondernemers heeft Nick's Relaxmassages mooie oplossingen waarbij uw personeel in de salon terecht kan voor meer informatie stuur even een mailtje of appje

Dagdelen reserveren kan voorlopig alleen op vrijdagen ivm beschikbaarheid. Reserveren kan via:

bedrijfsmassages@nicksrelaxmassages.nl

Of via whatsapp: 0644919092

Pakket Duur behandeling Prijs p.s. (incl 21% korting)
12 werknemers. 15 min p.p. €20 p.s.
20 werknemers. 15 min p.p. €18 p.s.
28 werknemers. 15 min p.p. €15 p.s.
Pakket Duur behandeling Prijs p.s. (incl 21% korting)
9 werknemers. 20 min p.p. €25 p.s.
15 werknemers. 20 min p.p. €23 p.s.
21 werknemers. 20 min p.p. €20 p.s.
Pakket Duur behandeling Prijs p.s. (incl 21% korting)
6 werknemers. 30 min p.p. €35 p.s.
10 werknemers 30 min p.p. €33 p.s.
14 werknemers. 30 min p.p. €30 p.s.

Avondtoeslag bedraagt €25 na 17:00

Of betaal per dagdeel:

Dagdeel Prijs (incl 21% korting)
Ochtend van 8:00 tot 11:00 of van 9:00 tot 12:00. €195
Middag van 13:00 tot 16:00 of van 14:00 tot 17:00. €195
Avond van 19:00 tot 22:00. €210
Hele dag van 8:00 tot 17:00 of van 9:00 tot 18:00. (incl een uur pauze) €385

Graag iets anders afspreken? Stuur even appje of bel even.

Nick's Relaxmassages is vrijgesteld van BTW (KOR)

Waarom bedrijfsmassages?

De belangrijkste reden om bedrijfsmassages te implementeren is het bevorderen van het welzijn van werknemers. Het bieden van massages op de werkplek is een directe manier om de fysieke en mentale gezondheid van werknemers te ondersteunen. Door het verminderen van stress, het verlichten van spanning en het bevorderen van ontspanning, dragen bedrijfsmassages bij aan een positieve werkomgeving en verbeteren ze de algehele gezondheid en tevredenheid van werknemers.

Een gezonde en tevreden werknemerspopulatie heeft verschillende voordelen, waaronder een hogere productiviteit, verbeterde werkprestaties, verminderd ziekteverzuim en een positieve werkcultuur. Daarnaast kan het tonen van zorg voor het welzijn van werknemers door middel van bedrijfsmassages de werknemersloyaliteit vergroten en helpen bij het aantrekken en behouden van talent.

Dus, terwijl er verschillende redenen zijn om bedrijfsmassages te implementeren, staat het bevorderen van het welzijn van werknemers centraal vanwege de positieve impact op zowel de individuele werknemers als de organisatie als geheel.

Wat is bedrijfsmassage en hoe vaak doen we het?

Een bedrijfsmassage is een vorm van massage die specifiek wordt aangeboden op de werkplek, meestal door professionele masseurs of massagetherapeuten. Het doel van bedrijfsmassages is om de gezondheid en het welzijn van werknemers te verbeteren door middel van ontspanning, stressvermindering en het verlichten van fysieke spanning die kan ontstaan door langdurig zitten, repetitieve bewegingen of stressvolle werkomstandigheden.

Bedrijfsmassages kunnen verschillende vormen aannemen, afhankelijk van de beschikbare ruimte, tijd en de voorkeuren van de werknemers. Bij Nick's Relaxmassages zijn het stoelmassages waarbij werknemers gekleed op een speciaal ontworpen massagestoel zitten en kortdurende massages van bijvoorbeeld 15 tot 30 minuten ontvangen. Dit type massage richt zich bij Nick's Relaxmassages op nek, schouders, rug, armen en handen.

Nick's Relaxmassages bied ook tafelmassages aan, waarbij werknemers op een draagbare massagetafel liggen en een meer uitgebreide massage krijgen. Deze vorm van massage kan een diepere ontspanning bieden en zich richten op verschillende delen van het lichaam, afhankelijk van de behoeften van de persoon.

Bedrijfsmassages kunnen periodiek worden aangeboden, zoals wekelijks, maandelijks of tijdens drukke periodes, als onderdeel van een bredere welzijns- of gezondheidsinitiatief binnen een organisatie. Het doel is om werknemers te helpen ontspannen, stress te verminderen, fysieke klachten te verlichten en de algehele gezondheid en tevredenheid op de werkplek te verbeteren.

Hoe gaat bedrijfsmassage in zijn werk?

Een bedrijfsmassage verloopt over het algemeen als volgt:

1. **Planning en Organisatie:** Het bedrijf dat bedrijfsmassages aanbiedt, regelt vooraf een planning en communiceert deze naar de werknemers. Dit kan via e-mail, aankondigingen op intranet of op andere interne communicatiekanalen gebeuren. Werknemers kunnen zich inschrijven voor specifieke tijdsblokken voor de massages.

2. **Opzet van de Massageruimte:** Een speciale ruimte wordt gecreëerd of aangewezen waar de massages zullen plaatsvinden. Voor stoelmassages wordt vaak gebruikgemaakt van speciale massagestoelen die ergonomisch zijn ontworpen en gemakkelijk in een kantooromgeving kunnen worden geplaatst.

3. **Professionele Masseurs:** de Gekwalificeerde masseur van Nick's Relaxmassages wordt ingehuurd om de massages uit te voeren. Hij zorgt voor een respectvolle en professionele omgeving.

4. **Massage-ervaring:** Werknemers die zich hebben ingeschreven, komen op het afgesproken tijdstip naar de massageruimte. Voor stoelmassages blijven werknemers gekleed en nemen plaats op de speciale massagestoel. De masseur past verschillende massagetechnieken toe, meestal gericht op gebieden zoals nek, schouders, rug, armen en handen. De massage duurt meestal 15 tot 30 minuten.

5. **Privacy en Respect:** Tijdens de massage wordt privacy en respect voor de werknemer gewaarborgd. Er wordt gewerkt met de kleding aan en masseurs vermijden contact met gevoelige gebieden.

6. **Nazorg en Advies:** Na de massage krijgen werknemers soms advies over stretchoefeningen, ergonomie op de werkplek of andere tips om fysieke spanning te verminderen en de voordelen van de massage te verlengen.

7. **Feedback en Evaluatie:** Bedrijven kunnen feedback verzamelen om de tevredenheid van werknemers te meten en eventuele verbeteringen aan te brengen in de massage-ervaring.

Bedrijfsmassages kunnen op verschillende manieren worden georganiseerd en uitgevoerd, afhankelijk van de beschikbare middelen en de behoeften van de werknemers. Het belangrijkste is om een veilige, respectvolle en professionele omgeving te creëren waar werknemers kunnen ontspannen en profiteren van de voordelen van de massage.

Belangrijke informatie m.b.t. gezondheid

Nick's Relaxmassages is geen medische instelling en het is van belang dat werknemers die zich willen laten masseren gezond zijn en eerlijk over eventuele lichamelijke klachten, in sommige gevallen doet een massage namelijk meer kwaad dan goed.

De masseur zal aan elke werknemer vragen een kort formulier in te vullen met de naam en de volgende vragen:

  • Bent u zwanger? Het is van belang dat dit gecummuniceerd wordt omdat in de eerste en laatste maanden van een zwangerschap een ontspanningsmassage desastreus kan zijn
  • Bent u gezond? Hiermee wordt de vraag gesteld of iemand last heeft van lichamelijke klachten zoals spieraandoeningen, gewrichtsaandoeningen of andere klachten.
  • Slikt u medicijnen met een bloedverdunnende werking? Deze vraag heeft alles te maken met bloedverdunners en de bloedverdunnende werking van pijnstillers zoals bijvoorbeeld ibuprofen, het is van belang voor de masseur om dit te weten, bloedverdunners kunnen ervoor zorgen dat er blauwe plekken ontstaan als er te hevig gemasseerd wordt.

De masseur heeft 2x 15 minuten en 1x 30 minuten pauze let hier op met uw openingstijden en pakketten voor de gehele dag

Prijzen zijn exclusief Kilometers vanaf Lent-Nijmegen